Απέναντι στο πανευρωπαϊκό κάλεσμα φασιστών – 1η Νοέμβρη: όλοι και όλες στους δρόμους του Ν.Ηρακλείου

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

1η Νοέμβρη ημέρα ταξική – αντιφασιστική

10 χρόνια μετά την ένοπλη επίθεση στο Ν.Ηράκλειο εναντίον ΝΕΟΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής ως δίκαιη απάντηση για τις δολοφονίες ντόπιων και μεταναστών από ναζιστικά τάγματα εφόδου και φασίστες, υπερασπιζόμαστε πολιτικά, υλικά και ηθικά την τάξη μας και τον μαχητικό αντιφασισμό που κατάφερε να αποδυναμώσει τους φασίστες αναχαιτίζοντας σημαντικά την εξάπλωση της ιδεολογίας και της δράσης τους.

Ο κόσμος του αγώνα στους δρόμους

Να τσακίσουμε τις ακροδεξιές πολιτοφυλακές και τα ναζιστικά τάγματα εφόδου που οργανώνονται εναντίον του πολυεθνικού προλεταριάτου. Απέναντι στα φασιστικά πογκρόμ σε Αλεξανδρούπολη και Λεμεσό να ενισχύσουμε τους κοινούς αγώνες ντόπιων και μεταναστών αγωνιζόμενοι για έναν κόσμο κοινωνικής αυτοοργάνωσης και ταξικής αλληλεγγύης όπου όλα θα ανήκουν σε όλους και τίποτα σε κανέναν.

Οι φασίστες πίσω στις τρύπες τους

10 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε. Συνεχίζουμε να πολεμάμε τους απόγονους των χιτών και των ταγματασφαλιτών, τα δήθεν αντισυστημικά τσιράκια του κεφαλαίου, τους συνοδοιπόρους των μπάτσων, τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς αιματηρών επιθέσεων εναντίον δομών του ανταγωνιστικού κινήματος, προλεταρίων, αγωνιστών, μεταναστ(ρι)ών, μη ετεροκανονικών ή τρανς ατόμων.

1Η ΝΟΕΜΒΡΗ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ανοιχτή συνέλευση αντιφασιστών/στριων για την 1η Νοέμβρη